Uhapšen jer je negodovao što mitingaši prelaze ulicu na crvenom svetlu

Beta – 18. mart 2017. 20:15
Jedan čovek priveden je danas pre mitinga vladajuće koalicije u Novom Sadu, nakon što je negodovao zato što policija pušta pristalice Aleksandra Vučića da dugo prelaze ulicu na crevenom svetlu.

Očevici su agenciji Beta ispričali da je taj čovek u centru grada u svom automobilu strpljivo čekao da gradjani koji su išli na miting predju ulicu, ali je u jednom momentu počeo da trubi.

"Čovek se iznervirao i počeo je da trubi iz kola pokazujući policajcima da je vreme da puste i automobile da prodju, jer je pešacima crveno svetlo. Policajac mu je pokazivao da se smiri, potom su se raspravljali. Čovek je govorio policajcu: 'Kakav je to način, zašto ne regulišete saobraćaj?'", ispričao je jedan od očevidaca agenciji Beta.

Dodao je da su potom uhapsili tog čoveka, i to pred očima ćerke koja je bila s njim u automobilu i koju su potom prolaznici tešili.

Komentari


Autor
(anoniman)
18. mart 2017. 18:19
Pa valjda ce sada da objasnjava situaciju Dr.Ministar koji je zaduzen za red i "postovanje"Zakona koji je isti za SVe a narocito ako su to ONI.Autor
Mister
19. mart 2017. 00:56
Opozicijo.pucate po šavovima.Lažima se ne osvajaju glasovi.Jadno....Autor
DŽevad
19. mart 2017. 20:17
Valjda je sad jasno da je BELI PRELETAČEVIĆ Vučićeva izmišljotina


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.