"Uzmi račun i pobedi", do 31. marta očekuje se više od osam miliona koverata

Radio-televizija Srbije – 19. mart 2017. 21:49

Prvo neverica pa radost - tako se osećaš, kaže Zorica Spasić iz Blaca kada od pet i po miliona koverata izvuku baš onaj koji si ti poslao i to za glavnu nagradu.

Zorica ističe da nije mogla da veruje da je dobila stan.

"Stan je došao je u prave ruke", kaže Zoričin suprug, Dragoljub.

Igrali su ali nisu mnogo očekivali Kaloperi iz Kikinde, pa nisu ni gledali izvlačenje. Da su vlasnici novog automobila, saznali su od prijatelja.

Navodi da je vozio opel kadeta starog 30 godina. "Sad ćemo žena i ja da se vozimo u novom autu", dodaje srećni dobitnik.

Konkurencija za nagradu naredne dve subote biće još veća - dnevno stiže preko 200 hiljada koverata i računica je da će ih do kraja marta biti više od osam miliona. A onih koji nepažnjom svojoj sreći okreću leđa, sve je manje.

Ivan Radak iz Naleda navodi da je u drugom izvlačenju bilo 19 neispravnih koverti za razliku od prvog kada ih je bilo 30.

"Od tih 19 ponovo se ponavlja problem sa računima ispod 100 dinara. Takvi koverata je bilo osam. Pet koverti nisu bile ispravno popunjene, u tri su pomešani slipovi i računi u dve neispravni, dok je u jednom bilo manje od 10 računa. Sve je to mimo pravila i morale su da budu odbačene", kaže Radak.

Mimo zakona je i da se koverte za nagradnu igru šalju na ime maloletnih osoba. Takvih je u prvom krugu bilo osam. Koliko ih je izvučeno ove subote još se proverava, ali među dobitnicima glavnih nagrada ih nema.


Komentari


Autor
DŽevad
19. mart 2017. 20:33
Samo bi hteo da mi javno i transparentno g.Premijer kaže ;odakle pare za kupovinu ovih nagrada ?Ako je to iz budžeta u koji idu pare nas koji plaćamo porez ,ja sam protiv ovoga.Mojim parama se iz budžeta plaća se poreska uprava koja treba da radi svoj posao .I ovo je nepotrebno .


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.