Ministarka gradjevinarstva Srbije ponovo nije zatekla radnike na gradilištu

Beta – 6. oktobar 2017. 17:10
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je oko 15.00 sati nenajavljeno obišla radove na putu Mladenovac-Topola i nije zatekla nijednog radnika preduzeća "MBA - Ratko Mitrović niskogradnja" koje je izvodjač radova na tom putu.

Kako se navodi u saopštenju njenog ministarstva, Mihajlović je upozorila "Puteve Srbije" i firme koje rade na održavanju puteva da rade svoj posao i da je "nedopustivo da usred radnog dana nema radnika na gradilištima".

"Na tom putu vozila prolaze samo jednom trakom, a kod nadvožnjaka pred sam ulazak u Mladenovac usred radnog vremena nema nijednog radnika. Takvo ponašanje izvodjača neće se tolerisati jer je nedopustivo da gradjani trpe zbog nečijeg nerada, a da država za obnovu nadvožnjaka plaća više od 107 miliona dinara, koliko iznosi vrednost ugovora", navela je Mihajlović i najavila da će i dalje nenajavljeno kontrolisanje radove.


Komentari


Autor
(anoniman)
7. oktobar 2017. 09:08
Ova kao nadzorni organ ,a nema veze sa strukom koju obilazi (logicno bi bilo da to radi neko iz njenog resora koji je strucan za putogradnju) samo da se slika i pisu o njoj kao veoma vrednoj.

kako se to uvek pored nje pri obillasjku nadju "novinari" da to obeleze iako je nenajavljena i iznenadna kontrola"Da li se i "novinari"skupe spontano? ili su u stalnoj pripravnosti i cekaju poziv?

Svasta!


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.