Tržni centar "Big fešn" otvoren u Višnjičkoj banji

Radio-televizija Srbije – 20. april 2017. 17:30

"Projekat vredan 80 miliona evra, vredan je najviše zbog toga što otvara preko 1.500 radnih mesta", rekao je direktor kompanije "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev na današnjoj svečanoj ceremoniji otvaranja.

Takođe je najavio i još jedan projekat kompanije na čijem je čelu, Big šoping centar na Vidikovcu, čije je otvaranje najavljeno za 2019. godinu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali takođe je prisustvovao otvaranju rekavši da je ponosan na to što je od stare fabrike koja je bila u stečaju napravljen novi, moderni šoping centar.

Ističe da sada stanari Palilule ne moraju da idu na Novi Beograd da bi obišli svetske brendove, već im je to nadohvat ruke.

"Ovo je pokazatelj kako gradska uprava brine da svi građani imaju jednake uslove", istakao je Mali.

Najavio je i rekonstrukciju Ruzveltove ulice, radove na Adi Huji, a sve da bi, kako je rekao, Palilulu učinio boljim mestom za život.

Osim predstavnika kompanija i Malog, na svečanosti se obratila i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam rekavši da investicije koje od izraelskih investitora sve više pristižu u Srbiju dobar znak poverenja izraelskih investitora u Srbiju, ali i Srba u izraelske investitore.

Crvenu traku koja je simbolizovala otvaranje Big fešna, presekli su direktor kompanije Palza Centers, koja je jedan od učesnika u projektu, Rabija Šihab i direktor "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev, nakon čega je "Big fešn" i zvanično otvoren.


Komentari


Autor
(anoniman)
21. april 2017. 09:00
Jeli to gradonacelnik fantom.

Isti se jos koprca i ako je njegov sef odavno öbecao"da nece biti gradonacelnik.

Samo nepotrebno iritiraju javnost i dalje se bato ponasaju kao da nista nije bilo.

Uporni su u dokazivanju da mogu da rade sto god hoce ( samo sve ima granice kada se nemoze dalje).


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.