IV Memorijal Aleksandar Saša Knežević

Vеčernje novosti – 16. juni 2017. 16:41
STRELIČARSKI savez Beograda u saradnji sa Beogradskim streličarskim klubom, BSK, već tradicionalno organizuje takmičenje iz godišnjeg programa, ’’ Memorijal Aleksandar Saša Knežević’’ . Turnir će se održati 18. juna, sa početkom u 10 časova, na terenu FK Trudbenik, u Zvezdarskoj šumi u Beogradu. Osim takmičara svih klubova Srbije, na turniru će učestvovati i gosti iz Crne Gore, a pehar Memorijala poneće najbolji takmičar u mlađim starosnim kategorijama. Memorijal je posvećen pioniru streličarstva u Srbiji, dugogodišnjem predsedniku Streličarskog saveza Beograda i osnivaču BSK, Saši Kneževiću. Sekratarijat za sport i omladinu grada Beograda omogućio je organizaciju ovog takimčenja.

Komentari


Autor
vuk
16. juni 2017. 17:37
Digresija od teme===Cijela je RS veliki tematski park ravnogorskog pokreta, nicu broncani vojvode i betonski djenerali kao gljive poslije kise oko Kragujevca...ovo su rijeci cuvenog novinara Borisa Dezulovica u sarajevskom Oslobodjenju.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.