Janković: Vratiću vojsci ponos i ugled

Beta – 18. mart 2017. 22:40
Predsednički kandidat grupe gradjana "Za Srbiju bez straha" Saša Janković izjavio je večeras da će kada postane predsednik Srbije vratiti vojsci ponos i ugled.

On je na predstavljanju predsedničkih kandidata na RTS-u rekao da će kao komandant oružanih snaga obezbediti da vojska prestane da bude "pretorijanska garda jedne porodice".

Janković je rekao i da neće dozvoliti da se nastavi ponižavanje vojske i da ministar odbrane bude neko ko za to nema kvalifikacije i da će oružane snage ponovo postati jedna od najuvažavanijih institucija.

On je aludirajući na strane savetnike aktuelnog premijera Aleksandra Vučića istakao da sve što je potrebno imamo u Srbiji - i naučnike i pravnike i ekonomiste...

"Potrebno je samo da najbolji dodju na najvažnija mesta, da prestane stranačko zapošljavanje", rekao je Janković i dodao da pre emisije niko od ekipe u studiju RTS-a nije mogao da se seti ko je bio "neki Krstić koji je kao došao iz Amerike da bude ministar i da nam sredi situaciju".

On je istakao i da će kao predsednik Srbije saradjivati sa vladom, napomenuvši da je to i ustavna obaveza.

Janković je naveo da je "tu stvar pogrešno postavio Vučić koji je pomislio da je sve i sva u državi i koji je rekao da neće predsednika koji zvoca".

Komentari


Autor
mister
19. mart 2017. 00:43
Kome ovaj jadnik prodaje one stvari umesto bubrega.Pa on je kao zastupnik građana sebe smatrao većim od države a sutra će kao predsednik sebe staviti u drugi plan u odnosu na Velikg Aleksandra;poltron.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.