Mihajlović: Nikolić treba da podrži svog političkog sina

Beta – 15. februar 2017. 00:25
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da posle današnje odluke predsedništva stranke da podrži kandidaturu premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, aktuelni šef države Tomislav Nikolić sada treba da podrži svog naslednika.

 

"Verujem da bi svaki gradjanin voleo da vidi da Tomislav Nikolić, čovek koji je stvorio SNS i koji je ostavkom na mesto šefa stranke postao predsednik svih gradjana, danas podrži svog naslednika koji mu je, kako sam kaže, politički sin", kazala je Mihajlovićeva u intervju za izdanje lista Danas za sredu.


Prema njenim rečima, Nikolić treba da podrži Vućića za predsednika jer samo on može da bude zajednički kandidat vladajuće koalicije i može ubedljivo da pobedi.


"Vučić, plus Nikolić, plus vladajuća koalicija i eto pobede u prvom krugu", ocenila je Zorana Mihajlović.


Povodom "prozivki" na društvenim mrežama Tomislava Nikolića da se kandiduje bez podrške SNS-a, Mihajlovićeva je rekla da "ne veruje da bi ozbiljan političar kakav je Nikolić okrenuo ledja stranci koju je formirao".

 

Ona je rekla da ne veruje da bi Nikolić mogao da osvoji 1,5 miliona glasova koliko je osvojio pre pet godina i dodala da nema ništa lično protiv aktuelnog predsednika.


Predsedništvo SNS-a danas je predložilo da Vučić bude kandidat za predsednika Srbija, a konačnu odluku ndoneće Glavni odbor naprednjaka 17. februara.


Komentari


Autor
(anoniman)
15. februar 2017. 09:25
Ova mora da bude mirodjija u svakoj corbi.

Kao "dijamant margarin"u sve se mesa

Ako je Ministarka onda treba da se bavi tim poslom a nikad neznamo kad govori kao Clan Predsednisva SNS a kad kao Ministar (za koju prima platu0

Ministar je valjda 24 sata.

Sto ne prelomi sta ce biti.

Verovatno ovo ne radi zbog "ljubavi"prema nekom nego da za sebe izvuce sto vecu korist.

Kakav utisak i autoritet moze da ostavi na studente kojima predaje (kad stigne -fizicki) kad se "valj"u politickom blatu?


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.