Počeo sastanak Vučića s poslanicima SNS-a o Ani Brnabić

Beta – 19. juni 2017. 09:20
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas oko 9.00 sastanak s poslanicima vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) o podršci kandidatkinji za predsednicu vlade Ani Brnabić.

Vučić se u sedištu SNS-a u Beogradu sastao s poslanicima te partije posle navoda u pojedinim medijima da su neki od njih nezadovoljni predlogom da Ana Brnabić bude mandatarka i izjave lidera koalicionog partnera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da poslanici njegove stranke neće glasati za nju.

S druge strane, drugi koalicioni partneri naprednjaka, Socijalistička patija Srbije, Socijaldemokratska stranka Srbije i Pokret socijalista, najavili su podršku Ani Brnabić.

Članica predsedništva SNS-a Jadranka Joksimović rekla je za RTS da očekuje saglasnost članova te stranke za izbor Ane Brnabić za mandatarku za sastav vlade i da je dobro što će Vučić da razgovara s poslanicima te stranke i s koalicionim partnerima, ali da ne veruje da neće imati većinu. 

Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.