Potredsednica SNS očekuje da Glavni odbor potvrdi predlog o kandidaturi Vučića

Beta – 17. februar 2017. 19:30
Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović je večeras rekla da očekuje da će Glavni odbor SNS-a koji upravo zaseda potvrditi predlog Predsedništva te stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije.

Obradović je za televiziju Prva kazala da bi sve osim Vučićeve kandidature za predsednika Srbije, bilo "avantura".

"Ako ste ozbiljna državotvorna stranka, ako želite da se Srbija razvija stabilnim tokom, ne možemo da rizikujemo avanturu, a sve osim kandidature Vučića bi bile avantura. Nikada naprednjaci nisu išli na rizik, mi smo ozbiljna stranačka vojska", rekla je funkcionerka SNS-a.

Ona je dodala da se ozbiljni političari "retko osvrću na emocije".

"Ovo je ozbiljan državnički odnos ako govorimo o nekom ko treba da bude predsednik države. Tomislav Nikolić je formirao SNS i sve što znam o politici naučila sam od njega i Aleksandra Vučića ali ne bih volela da neko puca na emocije", kazala je Obradović.

Sednica Glavnog odbora SNS-a počela je oko 17.30 u beogradskom centru Sava iza zatvorenih vrata i bez prisustva premijera Aleksandra Vučića čiji se dolazak očekuje oko 18.30.

Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.