Šešelj: Nek' demonstriraju do mile volje, neću dozvoliti nasrtaje na sebe i svoje ljude

Beta – 19. april 2017. 19:10
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je večeras da gradjani mogu da ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu demonstriraju do "mile volje", ali da neće dozvoliti "nasrtaje na sebe i svoje ljude".

Šešelj je za Televiziju Pink kazao da je zamolio stotinak ljudi ispred Doma Narodne skupštine da se pomere kako bi njegov automobil mogao da prodje i uputi se u Bulevar kralja Aleksandra, ali da su oni odbili da se sklone, pri čemu su "neki bili bučni i psovali su".

"Onda smo moj vozač i ja krenuli da izadjemo (iz automobila), a oni su se razbežali", rekao je Šešelj, i dodao da njega, kao poslanika od 1990-ih godina, niko ne može da ga spreči da udje ili izadje iz Skupštine.

On je rekao da se protivi "bilo kakvoj agresiji" i da ne bi ni pokušavao da prodje kroz masu da je bilo dve-tri hiljade ljudi, što danas, kako je rekao, nije slučaj.

"Ovog put ih je bilo svega stotinak, ja ne bih prolazio kroz masu da ih je bilo dve-tri hiljade... Bilo je i pijanih", kazao je Šešelj.

Učesnici 17. protesta "Protiv diktature" počeli su da se okupljaju oko 18 časova ispred Doma Narodne skupštine, kada je po rečima nekoliko učesnika automobil sa Šešeljem i s njegovim obezbedjenjem, "pokušao da pregazi" demonstrante, uz psovke.

Komentari


Autor
(anoniman)
20. april 2017. 10:39
Otkud ovaj "lakrdijas"odmah na Pink TV?

Kfalifikacije isre kao njegovog bivseg generalnog sekretara

Uvek opravdava sebe.I On prebrojava ucesnike kao i drugi iz njihove "sestrinske"partije

Da li je vrsio alko test kad tvrdi da su pijani?

U penziju tamo ti je jedino mesto sa tvojim takvim ponasanjem i podrskama.

N aizborima pokazalo se kakav uticaj i ugled imas.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.