SNS: DS navija za veliko albanski koncept

Beta – 9. septembar 2017. 16:30
Srpska napredna stranka (SNS) danas je oštro kritikovala stavova Demokratske stranke (DS) o ulasku Srpske liste u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja.
 
SNS je navela da je DS "zajedno sa svojim koalicionim partnerima Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Dverima, još jednom pokazala da su oni zastupnici politike Envera Hodže i veliko-albanskog koncepta".

Ta stranka je u saopštenju navela i da "DS, Janković, Jeremić i (Boško) Obradović otvoreno navijaju i podržavaju najdoslednijeg sledbenik Hodžine poltike, osnivača pokreta Samoopredeljenje Albina Kurtija".

DS je ocenila ranije danas da je podrška Srpske liste formiranju kosovske vlade Ramuša Haradinaja dokaz licemerja predsednika države i SNS-a Aleksandra Vučića. 

Komentari


Autor
(anoniman)
9. septembar 2017. 16:54
Smucili ste sa svojim östrim"osudama i protestima "" kod medjunarodne zajednice vaseg V.D direkora kancelarijeza KiM M.Djurica.

Sta mislite da ste uvek i uvek samo Vi u pravu.

To je prosto nemoguce ali kodVas jeste.

Sto ste onda prekidali odnose sa Francuskom i zbog cega kad sada podrzavate ovog zlocinca (Vi ste ga tako etiketiralii) .

Budite nekada principijelni pa makar i bilo na stetu i ne zamagljujte istinu.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.