Stamatović: Nikolić ne može da sačuva svoju političku poziciju

Beta – 17. februar 2017. 11:20

Predsednik Opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović ocenio je danas da predsednik Tomislav Nikolić "više ne može da sačuva svoju političku poziciju", ali da može da spasi svoju "dušu" i saopšti imena onih koji su u bescenje kupovali zemlju u Srbiji.

"Kao kandidat zdrave, normalne, radne i časne Srbije, pitam Nikolića zašto je dva puta zloupotrebio svoja ustavna ovlašćenja i zabranio Ustavnom sudu Srbije da raspravlja o ustavnosti kapitulantskog Briselskog sporazuma koji su potpisali Vučić i Dačić", navedeno je u saopštenju Stamatovića.

On je zatražio od Nikolića da, pre isteka mandata inicira krivični postupak protiv sadašnjeg premijera i njegovog zamenika. Stamatović je u saopštenju naveo i da je hajku zbog najavljene kandidature protiv predsednika Srbije, poveo "hor Vučićevih bečkih dečaka i devojčica", koji u toj kandidaturi vide "destabilizaciju Srbije, zaveru Istoka i Zapada, udruženi zločinački poduhvat Putina, Trampa, srpske opozicije i antivučićevskih tajkuna i šta još sve ne".

Stamatović je zatražio da predsednik Srbije hitno pokrene i inicijativu za dodeljivanje diplomatskog imuniteta pripadnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.