Vučić: Pretpostavljam da ću ići u Brisel na sastanak premijera Zapadnog Balkana

Beta – 18. maj 2017. 13:25
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pretpostavlja da će 24. maja ići u Brisel na sastanak premijera Zapadnog Balkana.

"Nisam ja taj koji može da bira društvo, a verovatno i oni drugi bi izabrali nekog drugog da mogu", rekao je Vučić novinarima u Odžacima.

On je dodao da "misli da je dobio pozivnicu" za taj sastanak.

Visoka predstavnica Evropske unije (EU) Federika Mogerini pozvala je šestoricu premijera sa Zapadnog Balkana 24. maja u Brisel "da bi se razmotrila situacija u svetlu najnovijih zbivanja" u regionu, izjavila je Maja Kocijančič, predstavnica za štampu Federike Mogerini.

Na nezvaničnoj radnoj večeri visoka predstavnica za spoljnu i bezbednosnu politiku EU Mogerini želi da sa premijerima Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije "zajednički sagleda kako dalje ići napred", dodala je Maja Kocijančič.


Komentari


Autor
(anoniman)
18. maj 2017. 13:47
Kakvo femkanje u stilu "mislim da sam dobio pozivnicu:

Kobajagi nezna!

Pa drusdtvo je " ödabrano",bice tu i grlenja,samo da li ce neko biti sa "fusnotom "ili ne.

U kom svojstvu ce ice na sastanak kao buduci Predsednik ili kao premijer ili cak u obadve funkcije (nije li malo mnogo za jednog)

Kod nas je sve moguce posto sve zavisi od pojedinca.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.