Finale TLZP: Ana Kokić pobedila!

Vesti online – 29. decembar 2013. 08:46

Ana Kokić je pobednica prve sezone humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato"! Na drugom mestu našla se koleginica Sara Jovanović dok je na trećem multitalentovani Aleksa Jelić.

U cilju što boljeg predstavljanja,finalisti su sami izabrali numere za finale. Fenomenalna Ana Kokić je izabrala pesmu "Try" od Pink, uprkos veoma zahtevnoj  koreografiji. Možda baš zbog toga, Ana je zaslužna pobednica, jer je osim glasovnih mogućnosti još jednom potvrdila svoje plesačko umeće!

- Veoma sam srećna zbog pobede, ali i pomalo tužna. Tužna sam jer je došao kraj. Nadam se da ću sa svim takmičarima ali i celom ekipom ostati u kontaktu i dalje, rekla je Ana za prva.rs, a i u samoj emisije je izrazila nadu da će sa svima nastaviti druženje i po završetku serijala.

I preostali finalisti su "pokidali", kao i svi ostali učesnici, koji su po poslednji put zabavljali gledaoce svojim imitacijama. Možda najjači utisak su ostavili Skaj kao Uroš Đurić i član žirija Ivan Ivanović kao Srđan Todorović, anđeo i đavo iz "Mi nismo anđeli" s numerom "Čekala sam". Teško je reći ko je bio bolji, eto toliko su bili dobri!

Nagradu od 25.000 dinara Ana Kokić će u dogovoru sa ostalim takmičarima proslediti bolesnoj devojčici.


Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.