Umro bivši vaterpolista Partizana Radosav Andrejić

Beta – 17. februar 2017. 20:45

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić umro je posle teške bolesti u 22. godini, saopštio je danas njegov klub.

Andrejić je prošao sve mladje kategorije Partizana, a bio je i uspešan student Stomatološkog fakulteta. Prošle godine je oboleo od leukemije.

"Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio", navodi se u saopštenju Partizana.

Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i uspeha na medjunarodnim turnirima.

"Kao igrač stasavao je sa vršnjacima i vaterpolistima godinu-dve mladjim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih. Radosavov  tri godine mladji brat Dušan je takojde prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti", naveo je Partizan.

Partizan je učestvovao u prikupljanju pomoći za lečenje Andrejića, zbog čega je, izmedju ostalog, organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.

"Vaterpolo klub Partizan upućuje izraze iskrenog  saučešća porodici Radosava Andrejića", naveli su crno-beli.

Vreme i mesto sahrane nisu saopšteni.

Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.