Jovanović: Dačićevo ponašanje nedostojno i ponižavajuće

Radio-televizija Srbije – 11. oktobar 2017. 16:17
Predsednik Demokratske stranke Srbije kritikovao je ponašanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na zvaničnoj večeri upriličenoj povodom posete predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, ocenivši da je bilo "krajnje nedostojno i ponižavajuće" za državu Srbiju.

Komentari


Autor
(anoniman)
11. oktobar 2017. 16:30
Ponasa se kao klovn i izigrava "dvorsku L..u",cak mu i njegov mentor AV tapse".

Nedostojno funkcije koju obavlja ,ali lod nas je sve moguce.

nije ovo bila privatna zabava pa da izigrava to sto je izigravao.Autor
Dragan
13. oktobar 2017. 14:52
Sigurno je popio koju vise pa se nije kontrolisao ali najverovatnije je da je bleenta i uvllakac po svojoj prirodi pa otud takvo ponasanje. To sto mu se i Vucko smejao nije nista cudno jer mu se i cela Srbija smejala.

Kazu pevao na turskom pa je i Erdogan sigurno pomislio da vececeg uvlakaaca nije video al kad je mogao prvo Slobi, zatim zutima pa onda i Vucicu zasto se nebi uvlaacio i Erdoganu kad mu je to u prirodi. Verovatno je uvezbavao pesmu na turskom bar 3-4 dana da bi se sto bolje uvuko i sto vise osramotio celu Srbiju. Bas me zanima dal, ce neko od turskih ministra da peva na Srpskom i da sramoti svoju drzavu kad nasa delegacija ode u tursku.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.