Nadal: Moguće je da propustim i Australijan open

Blic – 25. septembar 2012. 12:43

Najbolji španski teniser Rafael Nadal i dalje je u procesu oporavka od povrede kolena koji bi mogao da se produži i na narednu godinu.

Teška povreda je ove sezone već predugo odvojila Rafu od terena, mnogi smatraju da više nikad neće biti onaj pravi, a novi udarac za Nadalu je na pomolu.

I posle tri meseca datum povratka je u magli, Nadal je već preskočio Olimpijske igre i US Open, a vrlo lako bi moglo da se dogodi da ne zaigra ni na prvog Grend slemu naredne godine, Australijan openu.

"U mislima mi je samo da naporno radim i vratim se što pre. Ne mogu da razmišljam o budućnosti, jer je povreda takva da se sve odvija od dana do dana. Svake nedelje idem na nove provere i ništa nije moguće predvideti. Cilj mi je da igram u Australiji, ali ne mogu da kažem ni da je to sigurno", poručio je Nadal.

Španski teniser je rekao i gde je možda pogrešio i pogoršao svoju povredu.

"Moguće je da je bila greška igranje na Vimbldonu, ali kada igrate, teško vam je da prekinete. I posle Rolan Garosa sam se osećao jako loše, a pripreme za Vimbldon su bile užasne", naveo je Rafa.


Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.