Apel građanima da ne koriste KCS kao alternativni pravac

Radio-televizija Srbije – 19. juni 2017. 16:18

Ta zdravstvena ustanova je saopštila da zbog velikih saobraćajnih gužvi, vozila Hitne pomoći sa najtežim pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra kao i da je otežano snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS.

"Klinički centar Srbije u saradnji sa Saobraćajnom policijom i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, čini sve da omogući normalno funkcionisanje i zbrinjavanje pacijenata, ali je usled velikih saobraćajnih gužvi i znatno uvećanog broja vozila koja prolazak kroz KCS koriste kao alternativni pravac, to otežano", navodi se u saopštenju.

Klinički centar Srbije saopštio je ranije da je ulaz u tu ustanovu iz Pasterove ulice zatvoren za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja. Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice. Dodaje se da će ulaz iz Pasterove ulice i dalje funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila.


Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.