Goran Rakić i Marko Đurić sutra u Moskvi

Novi magazin – 13. septembar 2017. 10:51

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije i između ostalog razgovarati o predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji.

"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka, a prenosi se u saopštenju Srpske liste.

On je dodao da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su Rusija i partija predsednika Vladimira Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

Rakić je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.


Komentari

Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.