Mihajlović: Nećemo staviti paraf na nezavisnost Kosova

Novi magazin – 19. mart 2017. 11:05

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da naprednjaci neće staviti paraf na nezavisnost Kosova.


"Prvo zato što to nije naša politika, niti se od nas traži da potpišemo nezavisnost Kosova", rekla je Mihajlović za izdanje Blica od nedelje, 19. marta.

Ona je kazala da ono što treba da se radi je da se razgovara sa Prištinom, da Srbija ekonomski jača i da se na svaki način, a naročito infrastrukturno, "povezujemo upravo zbog naših ljudi koji po njemu raštrkani žive".

"U tom smislu je autoput Niš - Priština izuzetno važan", rekala je Mihajlović.

Upitana o predsedničkim izborima, ona je rekla da je Vučić bio njen predlog za predsednika i nazvala ga državnikom koji može i ume da vodi računa o političkoj stabilnosti Srbije.


Komentari


Autor
DŽevad
19. mart 2017. 20:23
Lujka kaže nećemo potpisati .A ŠTA ?Pa jeste li proglasili zajednicu SRPSKIH opština na severu Kosova do sretenja kako ste i obećalo ,JESTE LI ?PA NISTE .Lažovi i manipulanti. Samim pregovaranjem sa teroristima vi ste priznali Kosovo kao državu.

'

'

'


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.