Nikolić od juna šef Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom?

Novi magazin – 15. maj 2017. 08:26

Aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić po isteku mandata 30. maja, preći će na novu funkciju i trebalo bi da upravlja Nacionalnim savetom za saradnju sa Rusijom i Kinom, pišu danas Večernje novosti.


List piše da bi Vlada Srbije u naredne dve nedelje trebalo da donese zvaničnu odluku, a da bi Nikolić polovinom juna mogao da otputuje za Moskvu, gde bi trebalo da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom koji, kako je najavljeno, treba da ga odlikuje.

Dnevni list Blic piše danas o tome šta će biti sa kadrovima iz kabineta predsednika Nikolića, pa navodi da je njegov savetnik za kulturu Radoslav Pavlović kandidat za direktora Kulturnog centra Srbije u Parizu.

List piše i da bi aktuelnog ambasadora Srbije u Francuskoj Rajka Ristića trebalo da zameni Ivan Mrkić, savetnik predsednika Nikolića za spoljnu politiku i nekadašnji ministar spoljnih poslova.


Komentari


Autor
vuk
15. maj 2017. 21:12
Gospodin Milicevic dosao na FTv i kaze da je RS u kolapsu/on je nacelnik opstine Teslic/, a voditeljka ga sa zadovoljstvom gleda. Cudno.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.