SNS: Da li su vulgarne poruke zvanična poruka sa protesta?

Radio-televizija Srbije – 11. april 2017. 23:04

"Pored vulgarnosti, ispisane su i poruke iz najmračnijeg perioda čovečanstva" naveo je Gradski odbor SNS-a.

Pomenute poruke su se, kako dodaju, pojavile samo nekoliko dana od kada su na ogradi Vladičanskog dvora osvanule pretnje upućene porodici izabranog predsednika Aleksandra Vučića i ministru policije Nebojši Stefanoviću.

Srpska napredna stranka je u više navrata jasno stavila do znanja da je svačije demokratsko pravo da iznosi svoje političko mišljenje i da se za to može boriti parlamentarnim ili vanparlamentarnim sredstvima, navodi se u saopštenju.

"Podsećamo organizatore protesta na osnovne postulate demokratije - da politička većina poštuje političku manjinu, ali i da politička manjina mora da prizna odluku političke većine u državi," ističe SNS uz poruku učesnicima demonstracija da ispisivanje najvulgarnijih uvreda po Novom Sadu sigurno nije u duhu grada sa bogatom istorijom, tradicijom i kulturom, kojom retko ko može da se pohvali.

"Iskreno se nadamo da poruke sa zidova neće sići na ulice, jer bi to bilo pogubno za Srbiju i njene građane", zaključuje SNS u saopštenju.


Komentari


Autor
toza
12. april 2017. 12:09
Ulica hoce da smijeni legitimno izabranog predsjednika Srbije---LJudi moji, pa je li to moguce? Ko su ludi koji ovo organizuju ?Autor
Stojko
17. april 2017. 18:04
Čemu pritužbe ,maskirani radikali (sa žutom buljumendom koja vam se uvukla u bulju)ČEMU.PA setite se kako ste i sami ponašali kad ste kidisali na ŽUTAĆE .Molim lepo neka neko iz vladajuće garniture SADAŠNJE demantuje da se u njihovim redovima nalazi sva prethodna ŽUTA banda sa sve NJIHOVIM zaposlenim u javnim institucijama .


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.