SNS: Obradović najavljuje protest, udruženja ćute

Radio-televizija Srbije – 11. septembar 2017. 18:56

"Smatramo da je zastrašujuće to što sva novinarska udruženja ćute, dok Boško Obradović najavljuje proteste protiv ove privatne televizije, i pitamo ih šta mora da se desi da bi se oni oglasili i osudili ovaj skandalozni pritisak na medije i slobodu izveštavanja u Srbiji", navodi se u saopštenju SNS-a.

Oni su najoštrije osudili "skandalozne napade" Obradovića na RTV Pink, a kojima se, ocenjuju, na najbrutalniji način vrši do sada neviđen pritisak na slobodu medija.

Posebno su, kažu, zaprepašćeni "glasnim ćutanjem" svih medijskih i nevladinih udruženja, opozicionih stranaka, pa i mnogih vladajućih stranaka, kao i celokupne javnosti.

"Pitamo ih da li to oni svojim ćutanjem u stvari podržavaju primitivne napade Boška Obradovića na privatnu RTV Pink, njene urednike, novinare, i sve zaposlene", navodi se u saopštenju SNS-a.


Komentari


Autor
PODBARAC
12. septembar 2017. 12:27
konačno da neko pokrene to pitanje , treba ga podržati


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.