Socijalisti osudili pretnje Obradovića vlasniku "Pinka"

Radio-televizija Srbije – 12. septembar 2017. 16:20

U saopštenju Glavnog odbora SPS-a se navodi da je protest, koji je Obradović organizovao ispred TV Pink, tražeći od REM-a da ukine nacionalnu frekvenciju ovoj televizijskoj kući, vršeći na taj način pritisak na medije i slobodu izveštavanja, kao i prethodni upad na sednicu RIK-a, pokazuje koliko je program ove organizacije destruktivan.

"Takođe, moramo da istaknemo da nam je vrlo zanimljiva činjenica i da smo jako zabrinuti ćutanjem medijskih udruženja i nevladinih organizacija i pitamo se kako oni gledaju na napade na urednika, novinare i sve zaposlene u ovoj medijskoj kući", pitaju iz SPS-a.

U saopštenju SPS podseća Obradovića da su građani prepoznali njegovu politiku na poslednjim parlamentarnim izborima kada nisu podržali Dveri, već im je i sama slaba opozicija omogućila da uđu u parlament.


Komentari


Autor
(anoniman)
12. septembar 2017. 17:26
Ovi socijalisti (tako sami sebe nazivaju anemaju ni S od socijalista) su na sitne grane spali kad zbog koalicionog partnera moraju da brane nazovi TV "Pink"koji je leglo sunda i privatna televizija (sa nac.frekfencijom) u sluzbi jedne stranke i maksimalnim zloupotrebama medija u pojedinacne i licne interese.

Niste Vi socijalisti ni po kom osnovu vec interesna grupa pojedinaca!


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.