U devet časova razgovori Vučića sa poslanicima SNS-a, očekuje se podrška mandatarki

Radio-televizija Srbije – 19. juni 2017. 08:33

Gostujući u Dnevniku RTS-a, Jadranka Joksimović je rekla da ne očekuje veće probleme i da će na razgovoru biti postignuta saglasnost o podršci mandatarki Ani Brnabić.

"Ne očekujem veće probleme. SNS je uvek za dijalog, predsednik Vučić će saslušati argumente ali očekujem da će biti postignuta saglasnost za izbor mandatara", navodi Joksimovićeva.

Dodaje da lideri političkih partija imaju pravo da se ograde o političkim i društvenim pitanjima, ali da očekuje da se oni ponašaju odgovorno.

Govoreći o sutrašnjem otvaranju Poglavlja 7 o pravima intelektualne svojine i poglavlje 29 koje se odnosi na carinsku uniju, navodi da je jasan napredak Srbije ka EU.

Ističe da građani Srbije imaju osećaj da je sve to moglo brže i bolje ali da je trebalo poštovati određena pravila i standarde EU.

"U svakom slučaju imamo solidan tempo. Sutra otvaramo još dva jako važna reformska-tehnička poglavlja. Poglavlje 7 o pravima intelektualne svojine i Poglavlje 29 koje se odnosi na carinsku uniju. Otvaranjem tih poglavlja šalje se poruka da je Srbija stabilna zemlja", objašnjava ministarka zadužena za evropske integracije.


Komentari


Autor
(anoniman)
19. juni 2017. 09:01
Da li se stranacka pitanja (posto je isti jos Predsednik stranke) resavaju u radno vreme Predsednika drzave?

Posto se isti striktno zalaze za postovanje radnog vremena (koje placa drzava) ovaj postupak odudara od tog stava-zalaganja.

Stranka nije drzava i to treba jasno odvojiti,jedino ako to sada nije izjednaceno.


Ostavite komentar Reklamiranje, vulgarno izražavanje i lični napadi strogo su zabranjeni. Neprimereni komentari neće biti objavljeni, shodno Pravilniku za postavljanje sadržaja korisnika.

Vaše ime: 

Vaš komentar:Prijavite se da biste ostavili komentar ili se registrujte ovde.